934 987 113
H: 09:00-18:00 de Dilluns a Divendres
comercial@cablematic.com
Identificar
Client nou

Base Antena Coaxial TV + FM + SAT (Mascle + Femella + F)

TT44
Referència TT44

  • Descripció
  • Mides
  • Relacionat
  • Glossari
  • Consultes tècniques

Descripció base Antena Coaxial TV + FM + SAT (Mascle + Femella + F)

Base antena triple obtinguda de connectors coaxial mascle (TV) i femella (FM) de diàmetre 9.52 mm, i connector F femella (SAT). Es tracta d'una caixa de SUPERFÍCIE que es fixa mitjançant cargols. La connexió amb el cable es realitza amb un simple tornavís i sense necessitat de soldadures. Carcassa plàstica de color beix i connectors interiors blindats en carcassa metàl · lica amb pas DC. Impedància connectors de 75 Ohms, freqüència de treball de 5-870MHz (TV-FM) i 950-2300 MHz (SAT).

Mides

Pes: 0.16 Kg.

Quantitat de paquets: 1

No disposem d'aquest producte en altres mides alternatives

Color:
Color sense especificar

[!] Pesos, mides, colors i formes tan sols són orientatius i poden ser diferents dels representats, si bé les funcionalitats del producte mai diferiran amb les especificades

Termes tècnics emprats

  1. Hz

  2. Impedància Ω


Hz

Un hertz representa un cicle per cada segon, entenent cicle com la repetició d'un succés. Per exemple, l'hertz s'aplica en física al mesurament de la quantitat de vegades per un segon que es repeteix una ona (ja sigui sonora o electromagnètica) o pot aplicar-se també, entre altres usos, a les ones de mar que arriben a la platja per segon oa les vibracions d'un sòlid. La magnitud que mesura l'hertz es denomina freqüència i és,en aquest sentit, revés del període. Un hertz és la freqüència d'una oscil·lació que pateix una partícula en un període d'un segon.

Fuente de la información sobre mhz: http://es.wikipedia.org/wiki/Hercio

Impedància Ω

La impedància (Z) és la mesura d'oposició que presenta un circuit a un corrent quan s'aplica un voltatge. La impedància estén el concepte de resistència als circuits de corrent altern (CA), i posseeix tant en magnitud i fase, a diferència de la resistència, que només té magnitud. Quan un circuit és accionat amb corrent continu (CC), no hi ha distinció entre la impedància i la resistència; aquest últim pot ser pensat com la impedància amb angle de fase zero.

Fuente de la información sobre Ohms: http://es.wikipedia.org/wiki/Impedanciaté algun altre dubte o pregunta sobre aquest producte?


100/100


Afegir a cistella TT44 : 1x 4.08 €
En estoc!
Cablematic Dos Mil SLU, Santander 61, 08020 Barcelona - Horari: 09:00 a 18:00 Dilluns a Divendres
Els preus no inclouen IVA llevat que s'indiqui el contrari. Despeses d'enviament no incloses
Telèfon: 934987113 Email: comercial@cablematic.com CIF: B62231261
Shop design by deDavid.com